Otkriveno 16.000 evra ispod automobila na granici

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu graničnog prelaza Gradina, zaplenili 16.000 neprijavljenih evra koje je vozač krio u automobilu – ispod patosnice, saopštila je Uprava carine.
U saopštenju se navodi da je prekršaj otkriven u BMW-u, francuskih registarskih oznaka kojim su se od Francuske, gde žive, ka Turskoj vozila dvojica francuskih državljana turskog porekla.
 
Na pitanje da li imaju nešto da prijave, putnici su odgovorili da, osim ličnog prtljaga, nemaju ništa.
 
Posumnjavši u njihove reči, carinski službenici su odlučili da detaljno pregledaju automobil, putnike i njihov prtljag, kada su otkrili neprijavljene devize na neobičnom mestu. Carinici su tada pronašli 36.000 neprijavljenih evra, koje je tridesetetrogodišnji vozač krio u torbici, u kaseti za dokumente, pa čak i ispod patosnice BMW-a, navodi se u saopštenju.
  • Sramota

    24.07.2018 11:41
    Oduzeli ljudima tesko zaradjen novac koji su nosili familiji. Srbija je banditska prcija. Zalim sve ljude koji su primorani da voze kroz Smrdistan.
  • Milena

    24.07.2018 09:48
    Sramno
    Mihajlovićka se hvali kako su stranci opet izabrali naš koridor 10 za svoje putovanje, i da će nam plaćati putarinu!!!
    Maltretiraće se na sudu, uzeće im nekoliko hiljada evra korumpirane sudije i advokati, ali ovi sigurno neće više nikad kroz Smrdiju!
  • Svaki dan- pobeda

    23.07.2018 23:25
    Uh, dobro je. Još jedan dan, još jedna pobeda za srpsku kristalno poštenu carinu.

    Sada imamo novac sa kojim ćemo da sazidamo WC u nekih 20-ak škola.

    Ma, bež'te bre! Ima da cveta prosveta i znanje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija