Preminuo Boris Trivan

Glavni i odgovorni urednik sajta Noizz Boris Trivan iznenada je preminuo u 40. godini u Berlinu, na konferenciji Noizz-a na kojoj je bio jedan od glavnih govornika.
"Boris Trivan je bio prvi čovek Noizz-a od osnivanja portala u Srbiji 2016. godine i svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio je neizbrisiv trag", saopštila je kompanija "Ringijer Aksel Špringer".
 
Rođen je u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije, kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.
 
Informacije o sahrani i komemoraciji biće saopštene naknadno.
  • nk

    25.10.2018 23:41
    Strasno...
    R.I.P.
  • Milica

    25.10.2018 22:19
    :(
    Uzivaj s one strane Pokojna Mileva

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija