Počelo uklanjanje "satanističkih" simbola po Obrenovcu

Po nalogu predsednika opštine Obrenovac i Komunalne inspekcije, JKP "Obrenovac" započelo je akciju uklanjanja satanističkih simbola i grafita u dvorištu Tehničke škole u Obrenovcu, kao i na spomenicima u parku kod Gerontološkog centra.
Počelo uklanjanje "satanističkih" simbola po Obrenovcu
Foto: Screenshot
Reč je o simbolima satanističke grupe "Kefo zote", čiji su članovi krajem prošle godine brutalno ubili psa, a snimak tog čina objavljen je na društvenim mrežama.
  • Komentator

    15.01.2019 09:53
    Ovakve su činjenice
    Pamtim prethodne godine.
    Srbija, kao veeeliki prijatelj amerike, primenjuje u praksi sve donete američke zakone.
    Samim tim, ne sme se kritikovati satanistička sekta, koja ima podignut kip đavola u Njujorku i kao svaka verska zajednica ima sva prava.
    Zatim, tu je i događaj u Francuskoj, gde je ista sekta pobila čitavo stado ovaca, ali prethodno ih silujući i zverski mučeći. Na primer, kombinirkama im otkidala kožu, sa živih bića. negde 2014-te ili 2015-te.
    Nisam čuo da su pohvatani ili kažnjeni.
    Ovde, u Srbiji, ni u jednom mediju nisi smeo ništa da napišeš protiv satanista.
    Ma, ni aluziju na njih. Kao malo vode na dlanu su ih mediji držali.
    Momentalno bi komentar bio uklonjen, bez obzira o kom mediju se radi.
    Istovremeno, mogao si Srpku Pravoslavnu Crkvu na različite načine da napadaš i pljuješ, bez ikakvog problema i zaštite. Naravno, nisi to mogao na isti način protiv bilo koje druge verske zajednice ili crkve. Toliko o demokratiji.
    Toliko je jak bio američki uticaj.
    Sada je situacija drugačija.
    Naravno da nemaju sve zajednice ljudi, pa i verske, jednak uticaj i planove rada.
    I naravno d apostoji limit kada treba kažnjavati.
    Pravo na osnivanje imaju svi.
    Ali ne i pravo na razaranje društva.
  • Vlada

    14.01.2019 21:12
    ---
    Možda je teško poverovati da i neke banke koriste satanističke simbole, ali je to istina. Skrenuo sam pažnju na taj očigledan primer verovatno nedovoljnog znanja, ali ta banka u kojoj sam imao račun a i moja firma, na to je odgovorila odbacivanjem očiglednih činjenica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija