Pojačana kontrola saobraćaja, vozači mogu da potpišu e-zakletvu o odgovornijem ponašanju

Saobraćajna policija danas, 26. septembra pojačano će kontrolisati saobraćaj u okviru projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama).
Pojačana kontrola saobraćaja, vozači mogu da potpišu e-zakletvu o odgovornijem ponašanju
Foto: 021.rs
Kako navodi MUP, ovaj projekat četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL), realizovaće se u svih 29 zemalja članica TISPOL-a, a cilj je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji.
 
 
MUP još navodi da je pokrenuta i veb stranica koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj se mogu pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprineti unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima.
  • Ooo

    26.09.2019 12:14
    @zivkovic 26.09.2019 • 10:28
    Manji su problem mafijasski dzipovi jer ih ima malo...'

    Nije poenta u broju dzipova , stvar je u tome da se posten svet kontrolise a kriminalci ne
  • nik

    26.09.2019 10:30
    pišanje po narodu
    @Gulag

    skidam kapu za komentar!
  • zivkovic

    26.09.2019 10:28
    Manji su problem mafijasski dzipovi jer ih ima malo. Problem je sto je vecina vozaca neodgovorna ili ne zna cemu sluzi automobil. To sto ljudi gledaju samo sebe, svoj interes, misle da su sami na svetu i ne obaziru se na druge, najbolje se vidi u saobracaju - jer je tu vaznije obracati paznju sta drugi rade a ne sta ti radis. Osim ako ne vozis sam traktor po njivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.