Uskoro tužbe za aferu "Kolubara"

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je da je u toku pretkrivični postupak u vezi sa aferom "Kolubara" i da "odgovor stiže ubrzo".
Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je da je u toku pretkrivični postupak u vezi sa aferom "Kolubara" i da "odgovor stiže ubrzo". Ona dodaje da je više od 50 osoba obuhvaćeno tim postupkom i da "saslušanja uveliko traju".

- U dnevnom sam kontaktu sa tužiocem za organizovani kriminal, radimo u dve smene na ovom predmetu. Analiziramo obimnu dokumentaciju koju nam je dostavila policija i sporne ugovore na više od 30.000 strana. Maj i jun će proteći u znaku ovog i sličnih slučajeva, gde su građani Srbije pljačkani, a država još nije dala adekvatan odgovor. Ali, odgovor stiže ubrzo, u skladu sa zakonom i strategijom o borbi protiv korupcije - rekla je ona u intervjuu za Večernje novosti.

Dolovac je podržala odluku o nagodbi sa Svetlanom Ražnatović kazavši da je "sporazum sa Ražnatovićevom (ona plaća kaznu uz kućni pritvor) - pravedno rešenje za obe strane". Iako kaže da nije u pitanju pobeda tužilaštva, smatra da je državni interes zaštićen i da "ne postoji nikakva društvena opasnost zbog ovakve odluke".

  • Lalla

    03.05.2011 12:41
    izvuce se...
    Vec,tako brzo!!!!!!
    A tekstilac se izvuce ko tihomir, poput Tomice...a i koferce ide u paketu!!!!!!!!!!!!!!
  • 03.05.2011 08:51
    1
    A koferce,sta je sa koferceto?
  • Deleteboy

    03.05.2011 08:05
    Nasa sramota
    Tresla se gora rodio se mis

    na kraju ce odgovarati ti jadni buldozeristi i radnici u kopu a ne direktori EPSa i vlasnici masina

    A o Palmi necu nista reci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.