Izgoreo dom na Stražilovu

Planinarski dom na Stražilovu nadomak Sremskih Karlovaca izgoreo je u požaru koji je vatrogascima zbog specifičnosti terena prijavljen, kako se pretpostavlja, sat-dva kasnije.

Planinarski dom na Stražilovu nadomak Sremskih Karlovaca izgoreo je u požaru koji je vatrogascima zbog specifičnosti terena prijavljen, kako se pretpostavlja, sat-dva kasnije.

Nastradalih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta. U trenutku izbijanja požara objekat je bio prazan, a izgoreo je gornji sprat, dok je ogromna šteta načinjena u prizemlju gde se nalazila sala za goste i kuhinja.

Dom je inače nedavno renoviran, okrečen, sređena su kupatila, kupljeno je 50 ležaja, a uz donacije "Elektrovojvodine" od oko 4.000 evra obezbeđen je kabel za struju. Takođe ima letnji bioskop, teren za mali fudbal i botaničku baštu, koji su ostali netaknuti.

Uzrok požara za sada je nepoznat.

  • Zoca

    14.09.2011 12:42
    Akcija
    Nekom je baš zapeo za oko dom. Tako bi da ga kupi jeftino. Pošto ga nije dobio na jedan način pokušao je na ružniji. Nemojmo to dozvoliti. Otvorite račun i nek se napravi akcija za pomoć oko saniranja štete. Imamo toliko medija, oglasite se u svim. Svi koji vole Fušku goru, Sr. Karlovce, Stražilovo, pomoćiće. Verujem u to.
  • nn

    14.09.2011 11:18
    tužno
    Bas je zalosno.To je bio jedan od najlepsih domova.Ljudi koji su tu radili su ulozili svoj trud, sve sto je bilo napravljeno, napravili su sami, farbali , krecili....bilo bi dobro , kada bi ponovo zaživeo.
  • MM

    14.09.2011 05:53
    sta mozemo da uradimo?
    Sta mi obicni smrtnici ljubitelji prirode mozemo da uradimo? Pomoci kanda niko nece! :(
    ajde da se organizujemo i da padne jedna akcija ako nista bar da se pokrije najlonom i spasi sta se spasti moze jer zima samo sto nije dosla!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.