Bez vozačke dozvole ostalo 600 vozača

Bez vozačke dozvole, zbog 18 kaznenih poena, ostalo je između 500 i 600 vozača koji će, od početka februara, moći da pohađaju seminare kako bi brže dobili taj dokument, najavljeno je iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Bez vozačke dozvole, zbog 18 kaznenih poena, ostalo je između 500 i 600 vozača koji će, od početka februara, moći da pohađaju seminare kako bi brže dobili taj dokument, najavljeno je iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

Direktor te agencije Stojadin Jovanović rekao je da su završene sve pripreme, uključujući i licenciranje predavača za organizovanje seminara. On očekuje da će prvi seminari biti organizovani za oko mesec dana jer u međuvremenu oni koji su ostali bez vozačke dozvole moraju da izmire i sve kazne. Jovanović procenjuje da je u Srbiji, zbog raznih prekršaja i sakupljenih 18 kaznenih poena, bez vozačke dozvole ostalo između 500 i 600 nesavesnih vozača.

Da bi oni mogli da pohađaju seminare i potom ponovo polažu vozački ispit, potrebno je da plate sve kazne i izdrže sve zabrane, kao i da sačekaju da prođe najmanje 90 dana da bi mogli da pohađaju seminar. Seminari koje organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja sastoje se od 40 nastavnih časova od po 45 minuta, od kojih je devet posvećeno oblasti u kojoj je vozač najviše grešio.
Posle završetka seminara, koji obuhvata obuku i polaganje ispita, vozač će moći od Ministarstva unutrašnjih poslova da dobije novu vozačku dozvolu.

Seminari će, s obzirom na to da je Agencija obezbedila dovoljan broj licenciranih predavača, moći da se organizuju i van Beograda.

  • tnt

    06.01.2012 09:57
    ?
    Ovi ljudi sto rade u Agenciji za bezbednost saobraćaja primaju li ....?
  • -

    06.01.2012 09:42
    -
    ako su uspeli skupiti toliko poena-neka ih.

    a ako cemo iskreno, ne verujem ovom clanku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.