I narodnjaci stigli na TV B92

Mnogi gledaoci Televizije B92 bili su iznenađeni kada su odnedavno u emisijama "Dnevni magazin" i "Noćni TV projekat" na toj televiziji počeli da gostuju folk zvezde poput Ace Lukasa i Dragane Mirković.

Mnogi gledaoci Televizije B92 bili su iznenađeni kada su odnedavno u emisijama "Dnevni magazin" i "Noćni TV projekat" na toj televiziji počeli da gostuju folk zvezde poput Ace Lukasa i Dragane Mirković.

"Noćni TV projekat je emisija koja se zaista razlikuje od svega što ste do sada gledali na našim televizijama. Znamo da to svi kažu, ali ovoga puta to nije samo fraza. Po prvi put gost emisije postaje domaćin kome smo pored te uloge namenili i neke druge. Baš zato gost Noćnog TV projekta ne može da bude svako", glasi najava za emisiju u produkciji kuće "Emotion". U jednoj od prvih emisija ugostili su mlađeg predstavnika folk muzike Milana Stankovića, dok je sinoćna gošća bila Dragana Mirković.

Glavni i odgovorni urednik televizije, Veran Matić, rekao je za "24 sata" da emisije "Dnevni magazin" i "Noćni TV projekat" ne spadaju u njegovu nadležnost, već samo informativni program, a PR ove kuće Saška Berić kaže da je politika kuće da ne komentarišu svoje emisije, te da u skladu s tim nemaju komentar ni na ovu temu.

Urednik zabavnog programa B92, Igor Stoimenov, takođe nije bio raspoložen da razgovara na ovu temu. "Ne znam zašto se od ovoga pravi priča jer je na B92 već emitovan 'Veliki brat' u kojem su učestvovali narodnjaci. Šta da vam kažem, to je život", kratak je bio Stoimenov.

  • igor

    18.04.2012 12:47
    uzas
    Moje skromno misljenje je da to nije trebalo rediti, ako je nekome do gledanja narodnjaka i svega toga onda neka lepo gleda pink ili vec takvu vrstu televizije i njenog programa. Neulazim u uredjivacku politiku bilo koga ali B92 je trebala ostati televizija koja je gajila prave vrednosti, bar sto se tice muzike..
  • P92

    17.04.2012 13:49
    Bink
    http://i43.tinypic.com/20js6r6.jpg
  • Lalla

    17.04.2012 13:18
    jedino preostaju...
    jos jedan razlog vise za neplacanje pretplate!!!!...........
    Svi su slicni....
    Samo mala ispravka;ne narodnjaci!!!!
    Pink,JUL i devedesete!!!!!!!!!!!.............
    Preostaju strani kanali na kablovskoj!!!!!.....
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija