Grana pala na autobus pun dece, povređeni brat i sestra

U nesreći u blizini Velikog salaša kod Apatina dvoje dece, rođeni brat i sestra, povređeni su kada je na školski autobus pala grana hrasta.

U nesreći u blizini Velikog salaša kod Apatina dvoje dece, rođeni brat i sestra, povređeni su kada je na školski autobus pala grana hrasta.

Saobraćajna nesreća dogodila se na putu od Apatina prema Ribarevu, kada je ogromna grana sa stoletnog hrasta, koji je pod zaštitom države, pala je na autobus s decom iz Ribareva koja su se vraćala iz škole. Pretpostavlja se da je uzrok pada grane veliko nevreme koje je prethodne noći zadesilo okolinu, pa je pod naletima vetra napukla grana sa starog hrasta. Tokom dana, grana se sve više odvajala od stabla, a igrom sudbine pala je baš u trenutku kad je prolazio autobus sa školskom decom.

Brat i sestra stari 9 i 8 godina su smešteni na Odeljenje dečje hirurgije u Apatinskoj bolnici. Dečak ima povrede uha i lice mu je izgrebano. Devojčica ima povrede ruke i butine. U autobusu su inače bili i njihovi takođe rođeni brat i sestra koji su, srećom, prošli bez povreda.

Teže posledice izbegnute su zahvaljujući prisebnosti vozača autobusa Vladimira Lovrića (29) iz Sonte, koji je pomogao deci da izađu na poljanu. Na ovom putu saobraćaj je izuzetno redak i tokom dana svega nekoliko vozila prođu tim putem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija