Uhapšena četiri dilera droge u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je Milana K. (1985) iz Beograda i Novosađane Darka H. (1977), Zorana M. (1981) i Miroslava L. (1979), zbog osnovane sumnje da su prodavali drogu.
Novosadska policija uhapsila je Milana K. (1985) iz Beograda i Novosađane Darka H. (1977), Zorana M. (1981) i Miroslava L. (1979), zbog osnovane sumnje da su prodavali drogu.

U "opelu", koji je vozio Zoran M. policija je pronašla oko 930 grama praha, za koji se pretpostavlja da je amfetamin i oko 518 grama biljne materije, za koju se pretpostavlja da je marihuana.

Pretresima stanova, koje koriste osumnjičeni, u Novom Sadu i Beogradu, pronađeno je još 42,62 grama supstance, za koju se pretpostavlja da je heroin kao i tri pištolja i 50 metaka, pa se Milan K. i Darko H. terete i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Svoj četvorici određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, a u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, biće dovedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

  • radosav

    24.07.2012 05:35
    Smrtna kazna
    kao u Idoneziji, Tajlandu, odmah pred streljacki vod, da vidis kako bi se smanjila droga kad bi pobili jedno 30tak ovakvih ali zao ovo su deca kojoj daju dileri stari Audi, 1000 eura u djep i dilajte drogu a ovi svi sretni...naivni balavci...znaju cajoti ko je glavni ali nesmiju da prdnu jer su svi oni skupa u dilu. Serbendija.Fuj gadite mi se dileri. Da mojem detetu neko uvali drogu, pazi ja vam sudim, hvatam vas danima jednog po jednog i onda sve skupa u lonac i zapalim benzinom. Za primer ostalima. Tako radi Kolumbijski kartel.
  • 23.07.2012 15:27
    eeee
    cuvajmo decu nasu i njih vaspitajmo
  • ПОСМАТРАЧ

    22.07.2012 09:44
    Предлог за МУП Нови Сад:
    -направите сајт или мејл на који ћемо ми,обични грађани,неми посматрачи и уплашени родитељи МОЋИ да вас обавестимо и проследимо информације од дилерима,кривичним делима.
    Само 20% информација да узмете у обзир а 10 % да решите био би велики напредак за безбедност целог Новог Сада!
    Хвала

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija