Alisa Marić ministarka sporta?

Novi ministar kulture i informisanja biće aktuelni savetnik predsednika Srbije za kulturu i vlasnik Muzeja automobila Bratislav Petković, a ministarka sporta - šahistkinja Alisa Marić, saznaje se nezvanično.

Novi ministar kulture i informisanja biće aktuelni savetnik predsednika Srbije za kulturu i vlasnik Muzeja automobila Bratislav Petković, a ministarka sporta - šahistkinja Alisa Marić, saznaje se nezvanično.

Petković i Marićeva su kandidati Srpske napredne stranke o kojima će se sutra izjasniti glavni odbor naprednjaka.

Prema nezvaničnim saznanjima, kandidat za ministra spoljnih poslova još nije određen, a u opticaju je nekoliko imena.

  • 22.07.2012 17:24
    Mljac :)
    Baš je slatka!
  • 22.07.2012 10:06
    @evo ovako
    je u pravu, al mi se cini da ce i dalje biti bas tako
    da pravi sportisti koji donose medalje sa svetskih i sami sebe finansiraju, a sve pod okriljem zastave Srbije
    i dalje nece imati ni dinara za pripreme, putovanja....

    ali ce se zato poceti fabrikovati vrlo"uspesni" sportisti koji su podobni,pogotovo automobilizam

  • EvoOvako

    21.07.2012 23:47
    @Milan
    Ministarstvo sporta sigurno smeta tebi i takvima koji samo zakerate, a od sporta ste videli jedino razgibavanje prstića po tastaturi dok se krijete iza iste! Sportom se u Srbij bavi veliki procenat građana - što profesionalno, što rekreativno. Sportisti su naš najbolji "proizvod" i naši najbolji ambasadori. Recimo u NS-u poznajem lično nekoliko sportista koji su sa raznih svetskih i evropskih prvenstava donosili medalje, a država im nije dala NIŠTA!!! Ti momci i devojke se bore pod zastavaom Srbije i pronose joj slavu, iako nemaju ništa od toga! Pazi, pričam o PRVACIMA sveta i Evrope koji od države nisu dobili baš NIŠTA!!! E zbog tih i takvih ljudi i njihovih porodica treba da postoji ministarstvo sporta na čijem čelu će biti neko ko razume sportsku muku. Nadam se da će Alisa Marić poći stopama kakvim hode mnogi koji pomažu sport i sportiste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija