Tri udesa kod Beške u jednom danu

Na mostu kod Beške desile su se tri saobraćajne nesreće u petak, u kojima su učestvovali i putnički automobili i teretna vozila.

Na mostu kod Beške desile su se tri saobraćajne nesreće u petak, u kojima su učestvovali i putnički automobili i teretna vozila. U tim udesima niko nije poginuo.

Pojedini Novosađani izrazili su protest zbog toga što, kako su ocenili, na tom mostu nije postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija. Dvoje Novosađana je ispričalo da su u petak čekali u gužvi pred mostom više od sat vremena.

Kod Beške, na autoputu Novi Sad-Beograd, postoje dva mosta preko Dunava, novi i stari. U toku je rekonstrukcija starog mosta, zbog čega se vozači usmeravaju na novi, što znači da se autoput na tom mestu sužava.

"Problem je u tome što dve trake novog mosta nisu fizički razdvojene bar onim plastičnim stubićima pa su vozači, uključujući i mene, očigledno zbunjeni, a nesavesni vozači pretiču druga vozila preko pune linije", ispričao je jedan od sagovornika.

  • vozač

    24.07.2012 06:57
    NADLEŽNI ORGANI
    Čita li iko od nadležnih ove komentare ili se bave statistikom saobraćaja?
  • semtex

    21.07.2012 21:05
    koridor10
    Pre mosta taj dan policija je preusmerila saobracaj sa autoputa na tranzit...takvi radovi u sred letnje sezone?platis putarinu i onda te prebace na onaj krs od puta(platih putarinu upravo da nebih vozio tim sranjem)?sta tek misli gomila stranaca o svemu kada su ih izbacili sa autoputa?na +40 1h vremena voznje do ukljucenja na Banstolu,pa da im milu majku j***m!
  • 21.07.2012 19:49
    pele21
    Ogranicenje je 40. Dupla puna bar 4-5km i preko mosta. Problem su sleperi koji idu i ispod 40, napravi se kolona i onda lako ima nervoznih jer je tu oko mosta usko grlo, guzva zacas posla. Tu treba da stoji saobracajac, i to sa svake strane mosta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija