Vučić: Borba protiv korupcije će početi od vrha

Kandidat Srpske napredne stranke za prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandar Vučić najavio je u nedelju da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih i da ta borba počinje od vrha države.
Kandidat Srpske napredne stranke za prvog potpredsednika vlade i ministra odbrane Aleksandar Vučić najavio je u nedelju da u borbi protiv korupcije neće biti zaštićenih i da ta borba počinje od vrha države.

"Kada je o korupciji reč, neće biti zaštićenih, ili neće biti vlade Srbije. Ovo je važna poruka koju moraju da razumeju i naši članovi, ali i naši koalicioni partneri", rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora SNS-a u beogradskom Sava centru. On je rekao da će buduća vlast imati "nultu toleranciju" prema korupciji i kriminalu i da će najpre biti procesuirani nosioci korupcije, oni koji ništa nisu uradili, već su stekli bogatstvo na nepošten način.

Vučić je upozorio sve ministre iz SNS i sve članove stranke da će se to odnositi pre svega na njih.

  • Ime mi je...

    22.07.2012 20:54
    Pa ako tako bude ima švajcarci da nam zavide...
  • Scotch Bonnet

    22.07.2012 20:01
    Jailbird
    Lavez u prazno. Samo naivni ce poverovati u ovakve izjave jer da je to tako kako Vucic "misli" onda bi 89% radikala zavrsilo iza resetaka a D"SS" bi nestao na jedno jako dugo odsluzenje kazne u Zabeli i Mitrovici. Tu su naravno i drugi koji su podjednako zasluzni za razne malverzacije.

    Vucicu idi mazo oci nekom drugom.
  • 22.07.2012 16:48
    Hoćete proveravati i diplome?Ako proverite Tominu imate moj glas na sledećim izborima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija