Nova tragedija na Dunavu, utopio se dečak iz Dečijeg sela

Na jednoj od divljih plaža kod Sremske Kamenice u Dunavu je juče popodne nestao jedan od štićenika Dečjeg sela, 13-godišnji M.D.

Na jednoj od divljih plaža kod Sremske Kamenice u Dunavu je juče popodne nestao jedan od štićenika Dečjeg sela, 13-godišnji M.D.

Dečak se sa nekoliko drugova kupao, u jednom trenutku je zaronio i niko ga od tada nije video na površini.

Njegov nestanak prijavili su drugari, a ronioci Žandarmerije do kasnih popodnevnih sati nisu uspeli pronađu telo nestalog dečaka. Potraga je prekinuta zbog mraka.

Iz Dečjeg sela se još nisu oglašavali povodom tragedije i za sada nisu poznati detalji o tome kako se štićenik našao na divljoj plaži.

Samo dan ranije slična tragedija se desila na plaži u Futogu, kada je u Dunavu nestao štićenik Doma za decu i mlade ometene u razvoju u Veterniku, 22-godišnji Norberta F. Njegovo telo još nije pronađeno.

  • Anonymous

    12.04.2014 20:53
    Marko,jako nam nedostajes,nista vise nije isto.Nema tog smeha na casovima vise,kao sto je bilo pre.Uvek si bio jako dobar drug.Odkako si dosao kod nas,bio si sve najbolje,prema svima nama si se ponasao najbolje.I onda se ovo desi,jako nam nedostajes.
    Ponekad Bog uzme neduzne ljude,ti si jedan od njih,ali sada si na boljem mestu.:((
    Jako mi nedostajes
  • 01.09.2012 02:52
    Markovo telo j epronadjeno u Rumuniji.....Sahrana je sutra u 14:00 koga znaima gde se odrzava nek se javi njegovim ortacima na fejsu ..pozzdrav.....

    Marko zauvek u ♥!
  • 31.08.2012 23:03
    Osobi koja pljuje preminulo dete
    Mali Marko je bio presladak, umiljat, kvalitetan...zasluzio je svu ljubav i paznju ovog sveta. U krajnjem slucaju to je jedno DETE! i ZNA SE KAKO SE O DECI GOVORI.Gospodine, vi ste neupuceni i malodobni i slaboumni huligan cim tako pisete! Sram vas bilo, da li ste ikad bili u Decijem selu i da li znate neko dete tamo? Sram Vas bilo! JA NE MOGU DA VERUJEM STA PROCITAH.
    Znam da se mnogi radnici trude tamo ali tezak je to posao, deca su divna ali tesko ih je kontrolisati, menjaju se smene itd...i radnici su pregoreli u svom poslu...Nedostaje malo entuzijazma i mladosti medju radnicima tamo. Osim stigmatizacije, gradjani Novog Sada bi mogli da ucine vise za tu decu. Cast izuzecima sponzorima i dugogodisnjim prijateljima sela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija