Nova tragedija - poginuli brat i sestra, još dvoje teško povređeno

Milica (15) i Milan Joksimović (18), oboje iz mesta Petka kod Požarevca, poginuli su danas u sudaru.
Milica (15) i Milan Joksimović (18), oboje iz mesta Petka kod Požarevca, poginuli su danas u sudaru kamiona i automobila "fiat punto", dok su Aleksa M. (17) iz Požarevca i Nikola S. (17) iz sela Lučića zadobili teške telesne povrede.

Nesreća se dogodila na obilaznici na takozvanom "Zabelskom putu" kada se vozač punta ne poštujući znak prvenstva u punoj brzini sudario sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog smera.

Na licu mesta povredama je podlegla maloletna Milica, dok je njen brat Milan, koji je upravljao automobilom zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u požarevačkoj bolnici.

Putnici u vozilu, Aleksandar i Nikola zadobili su teške telesne povrede, a Nikola je zbog težine povreda upućen u beogradski Urgentni centar. Vozač kamiona ostao je nepovređen.

  • buba

    25.05.2013 18:34
    Losa obuka
    danasnja omladina vise kupuje vozacku nego sto nesto znaju o propisima i pravilima u saobracaju. mame i tate imaju pare da im kupuju dozvole.ma kako moze da odmah sedne za volanom i da vozi a nijedan saobr.znak i pravilo nije ni procitao a kamoli da ih zna
  • :(

    13.01.2013 13:54
    Koja tuga...
  • 12.01.2013 08:37
    vozacki....
    kod nas je polaganje vozackog prosto nacionalna bolest! jos dok ne napune 18 godina, stoje pred vratima auto skole, a ako slucajno nemas vozacki a imas 25 godina, pa to je cista tragedija tj. sramota! ljudi se hvale kako im deca polazu vozacki,em su kola uglavnom starijeg datuma, em, nemaju novac, mladi, neiskusni stradaju! bilans poginulih mladih je kod nas stravican! evo i sada, kad se zakon promenio, jos uvek pod starim uslovima moze na polaganje! da li je drzavi vaznije da zgne novac ili zivoti mladih ljudi? ili nas ima previse u ovoj srbiji!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.