Novosadski policajac ukrao 30.000 evra i izgubio ih na kocki

Novosadska policija uhapsila je Jovana M. (53), rukovodioca grupe za uviđaje u Policijskoj upravi Novi Sad, koji se sumnjiči da je ukrao 30.000 evra.
Novosadska policija uhapsila je svog kolegu Jovana M. (53), rukovodioca grupe za uviđaje u Policijskoj upravi Novi Sad, koji se sumnjiči da je ukrao 30.000 evra koje su se nalazili u dokaznom materijalu u slučaju ubistva Imrea Pala (75), u avgustu ove godine u Baču.

Policajac se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja, a kako "Alo" nezvanično saznaje, proveravaju se saznanja da je novac izgubio na kocki.

Jovan je nakon hapšenja priznao da je uzeo novac, ali je naveo da ih je potrošio, ne precizirajući na šta, i dodao da nema odakle da ih vrati.

"Telo Imrea Pala (75), koji je ceo radni vek proveo u Nemačkoj, nađeno je 9. avgusta ispod betonske ploče u septičkoj jami u dvorištu kuće. Zbog ubistva je uhapšen Dragan Nikolić (53) i kao saučesnici njegov sin Stanimir Nikolić (36) i maloletni K.B. (17). Njih trojica su tražila novac u Palovoj kući kada se on vratio iz komšiluka i kako je odbio da im kaže gde su pare, pucali su u njega, a potom ga mrtvog sa tegovima oko nogu bacili u septičku. Iz kuće su odneli svega hiljadu evra, a policija je tokom uviđaja pronašla u Palovoj šupi čitavih 33.000 evra. Osumnjičeni Jovan, kao rukovodilac za uviđaje, bio je zadužen da stavi novac u sef u svojoj kancelariji gde se do okončanja istražnih radnji čuvaju dragocenosti koje mogu da posluže kao dokazni materijal", kaže izvor lista.

Da novca nema u sefu otkriveno je tek kada se Palova ćerka javila i najavila da će doći u policiju da preuzme stvari koje su odnete iz kuće njenog oca tokom uviđaja, između ostalog i pomenuti novac. Jovan je pokušao na sve načine da izbegne dolazak na posao toga dana, a u Policijskoj upravi ubrzo je ustanovljeno da u sefu nema cele sume te da nemaju gotovo ništa ni da vrate.

"Jovan je ubrzo došao na posao i ispričao da je oduzeti novac potrošio i da ga vratiti ne može. Nakon što je priznao krađu, njemu je određen pritvor i tužilaštvo ga tereti za zloupotrebu položaja", objašnjava izvor iz policije, dodajući da je to bruka za celu novosadsku policiju, gde je Jovan proveo svoj radni vek.

  • Duda

    14.11.2013 15:29
    Rambo-car
    Još jedan Ragib-Nagib
  • mile

    14.11.2013 11:28
    tolike pare se ne drže u kući već u banci ili se ulažu u poslove. Jovan je pokušao da ih obrne u kladionici ali nije imao sreće ni znanja,ali šta će kad su mu već došle pod ruku odlučio da rizikuje na sve ili ništa.
  • nije pravo mesto

    14.11.2013 09:54
    Ukrao od pokojnika niste na pravoj adresi on je mala beba sta se u Konkordiji krade od pokojnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija