Osnovao vanbračnu zajednicu sa detetom

Niška policija uhapsila je Martina A. (22) iz sela Balajnac kod Merošine, koga tereti da je izvršio krivično delo obljuba deteta.
Niška policija uhapsila je Martina A. (22) iz sela Balajnac kod Merošine, koga tereti da je izvršio krivično delo obljuba deteta.

Policija sumnja da je u periodu od 17. do 20. februara osumnjičeni "zasnovao vanbračnu zajednicu sa trinaestogodišnjom devojčicom, sa kojom je u više navrata imao seksualne odnose".

Devojčica, koja je živela u starateljskoj porodici u Svrljigu, bila je u ljubavnoj vezi sa Martinom A. Bez znanja staratelja, devojčica je 17. februara otišla u Martinovu kuću. Posle tri dana, staratelj je prijavio njen nestanak, a operativci policije su je pronašli u Balajncu i vratili nazad u Svrljig. Tada su protiv Martina podneli krivičnu prijavu zbog vanbračne zajednice sa maloletnicom.

Staratelj je odveo devojčicu u niški Institut za sudsku medicinu na lekarski pregled, na kome je utvrđeno da je imala seksualne odnose sa nevenčanim suprugom. Lekarski nalaz je predat policiji, koja je protiv Martina A. podnela i krivičnu prijavu zbog obljube deteta.

U međuvremenu, devojčica iz Svrljiga je 3. marta ponovo napustila dom staratelja i otišla kod Martina. Policija je ponovo morala da interveniše, pa je ona posle četiri dana pronađena u Martinovom domu u Balajncu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija