Jedan povređen u tuči na Novom naselju

Jedan 30-godišnji muškarac povređen je u tuči koja se rano jutros dogodila na Bulevaru Jovana Dučića, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Jedan 30-godišnji muškarac povređen je u tuči koja se rano jutros dogodila na Bulevaru Jovana Dučića, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći u Novom Sadu Sanje Pokrajac Nenadić, muškarac ima prelom nosa i povredu glave.

On je zbrinut u Urgentnom centru.

Tuča se dogodila oko 2.30 sati.

  • 20.03.2014 13:21
    neko
    Novi Sad nije kao nekad...i sve manje ce biti bezbedan...
  • Coccanigia Te Queiro

    20.03.2014 01:48
    BS BS
    ja sam upravo bio tu kada je ta tuca bila,taj sa povredama glave je dobio flasu u glavu i prebio njih dvoje sam..interventa i 2 patrole i 4 pesaka policajca stvorili su se u roku od minut,tako da molim vas internet istrazitelje i pametnjakovice da ne pametujete iz fotelje..vi ne vidite policajce,samo vas cekaju da ih vidite..
  • vera

    19.03.2014 20:50
    @starosedeoci
    Ako cemo iskreno....nisu bas svi dodjosi krivi...krivi smo i mi koji smo tako vaspitali nasu "slatku dečicu",pa se sve lepo otelo kontroli....tako da ne divljaju uvek "tamo neki" nego na zalost i MI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.