Žandarm spasao mladića iz nabujale Nišave

Mladića koji se spuštao niz nabujalu Nišavu gumenim čamcem koji se prevrnuo spasili su pripadnik žandramerije, pripadnici vatrogasne spasilačke ekipe i policija.
Mladića koji se spuštao niz nabujalu Nišavu gumenim čamcem koji se prevrnuo spasili su pripadnik žandramerije, pripadnici vatrogasne spasilačke ekipe i policija.

Momak je kanapom bio vezan za čamac i u blizini bivšeg Grčkog konzulata, posle prevrtanja, zakačio se za granu, a pripadnik žandarmerije, koji nije bio na dužnosti, skočio je u vodu, presekao kanap i izvukao ga iz reke, naveli su u policiji.

Momak koji je rođen 1997. godine nije životno ugrožen i za sada nije poznat razlog zbog čega se odlučio na vožnju čamcem dužine 1,5 metara.

Policija je dobila prijavu oko 15 časova da u visini Niške tvrđave rekom plovi čamac u kome je jedna osoba, dodaju iz policije.

  • 16.05.2014 15:41
    Sprecio je momka da postavi licni rekord.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.