Uhapšena organizovana kriminalna grupa

U akciji inspektora novosadske kriminalističke policije i novosadske Žandarmerije, uhapšena je organizovana kriminalna grupa koja se bavila preprodajom droge.
U akciji inspektora novosadske kriminalističke policije i novosadske Žandarmerije, uhapšena je organizovana kriminalna grupa koja se bavila preprodajom droge.

Ova kriminalna grupa je duže vreme preprodavala drogu namenjenu tržištu Bačke Palanke i Novog Sada.

Policija i Žandarmerija su u zajedničkoj akciji postavili zasedu osumnjičenima koji su sa drogom krenuli ka Novom Sadu.

Na Mostu slobode policija je presrela vozilo sa dilerima i vođom grupe, tridesetčetvorogodišnjim Ristom B. sa kojim su u vozilu bili i njegov rođeni brat kao i još jedan član ove kriminalne grupe.

Osumnjičeni nisu imali vremena da reaguju i brzo su savladani naočigled prolaznika.

Privedeni su u prostorije PU Novi Sad, a zatim je akcija nastavljena u Bačkoj Palanci, gde su uhapšene još tri osobe, a zaplenjena je i znatna količina heroina, kokaina i marihuane. Pored toga policija je zaplenila i dva putnička vozila a pronađena je i velika suma novca za koju sumnjaju da je zarađena preprodajom droge.

Pojedini članovi ove grupe od ranije su poznati policiji po sličnim krivičnim delima. Svima je određen pritvor, a u predviđenom periodu biće privedeni i nadležnom tužiocu na saslušanje.

  • @ Anonimus

    09.06.2014 11:59
    Policiji niko ne treba da ih blati, dovoljni su sami sebi
  • 09.06.2014 03:13
    Hihih.. kolege uhapšenih se opet dale u blaćenje policije. Samo vi šoketajte, doćiće oni i do vas :)
  • cista ekonomija

    09.06.2014 01:27
    @ Shimmi
    Upravo suprotno, da nema tih koji kupuju ne bi bilo ni ovih sto prodaju. Ponuda bez potraznje ne postoji.
    Ako uhapsis sve trenutne dilere, pojavice se novi, uglavnom neki od trenutnih korisnika.
    Teoretski, koliko god da uhapsis, pojavice se bar isti, ako ne i veci broj novih, jer traznja ostaje ista (i raste vremenom). Broj narkomana je ogranicen, broj dilera nije - zavisi samo od potraznje za drogom i od cene droge (ako je cena relativno stabilna, novi dileri ce dolaziti uglavnom iz kruga postojecih korisnika, a ako raste, dolazice i iz ostalih krugova i slojeva drustva)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.