VIDEO: Audi pokosio učenicu na pešačkom

Lekari KC Niš bore se za život učenice gimnazije "Svetozar Marković" M. Ž. (17) iz Pukovca koju je 7. juna u 14.50 časova na pešačkom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića pokosio "audi kvatro kupe" kojim je upravljao Aleksandar S. (21) iz Merošine.
Lekari KC Niš bore se za život učenice gimnazije "Svetozar Marković" M. Ž. (17) iz Pukovca koju je 7. juna u 14.50 časova na pešačkom prelazu u Ulici Dimitrija Tucovića pokosio "audi kvatro kupe" kojim je upravljao Aleksandar S. (21) iz Merošine.

Devojka je operisana na Klinici za vaskularnu hirurgiju i zbog težina povreda primila je više od pet litra krvi. Ona je stabilizovana ali je i dalje životno ugrožena.

"Pacijentkinja je primljena u jako lošem opštem stanju, sa teškim povredama karlice i glave i sa znacima traumatskog i hemoragičnog šoka jer je izgubila dosta krvi. Operisana je u subotu zbog unutrašnjih povreda a nakon operacije, ona je u postupku stabilizacije ali je još uvek na mašini za disanje i u kritičnom stanju", kaže lekarka Klinike za Vaskularnu hirurgiju dr Angelina Bogićević.

Otac učenice Goran Ž. kaže da se M. Ž. vraćala sa izleta u Sićevu gde je bila sa školom. On kaže da je prelazila kolovoz na pešačkom prelazu da bi sa druge strane ulice, sačekala autobus kojim se vraća kući.

Udes i momenat u kojem "audi" naleće na učenicu, zabeležile su i sigurnosne kamere. Na snimku se vidi kako M.Ž. na propisan način prelazi kolovoz ali je automobil udara samo dva koraka pre nego što je uspela da pređe na drugu stranu ulice.

Napominjemo da je snimak UZNEMIRUJUĆI!

  • spacedwarf

    10.06.2014 20:06
    tuga
    Ja kad sam polozio prvo sam vozio fiću, pa stojadina, pa pežoa...pa kad sam se zaposlio i iskovao dobro iskustvo kupio BMW. Ne moze bajo iz auto skole u auto sa XXX konja pod haubom i jedan ga da ga goni za volanom. I opet...nije neko slucajno rekao po gradu 50kmh. Vazi za sve..audi, fica, trotinet...skejt..tatinog sina.
  • Mama - Bulevar

    10.06.2014 13:21
    Audi
    Ne razumem, otkud ovim ljudima takva besna kola? Radim u javnom preduzecu, plata mi je na racunu svakog 1-og i 15-og, ali jos ne znam od cega cu da platim registraciju moje crvene Skale 55...
  • 10.06.2014 09:00
    @Sanja - Strasno Ima kraja.. Kad ne bude mita i k
    Znači, nikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.