Dinar ponovo stagnira

Dinar sutra ulazi u dvodnevnu stagnaciju prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 115,4439 dinara za jedan evro.
Dinar sutra ulazi u dvodnevnu stagnaciju prema evru, tako da će zvanični srednji kurs iznositi 115,4439 dinara za jedan evro.

Srpska valuta biće jača 0,4 odsto u odnosu na kurs od pre mesec dana, a u odnosu na isti dan prošle godine biće slabija za 0,9 odsto.

Indikativni kurs dinara prema dolaru danas je oslabio 0,2 odsto i iznosi 85,1482. Na mesečnom nivou dinar prema dolaru vredi 1,7 odsto manje, a na godišnjem 1,3 odsto više.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.