Izgoreo pasat novosadskog profesora

Na parkingu u ulici Veljka Petrovića bb, na Limanu 1, sinoć je izgoreo pasat koji je u vlasništvu jedne visokoškolske ustanove u Novom Sadu.
Na parkingu u ulici Veljka Petrovića bb, na Limanu 1, sinoć je izgoreo pasat koji je u vlasništvu jedne visokoškolske ustanove u Novom Sadu.

Automobil je u potpunosti izgoreo, a požar je izbio nešto posle 3h ujutro.

Za sada još nije poznat uzrok požara, ali se nezvanično saznaje da je pasata koristio jedan od profesora te škole.

Više detalja uskoro....

  • koja

    14.06.2014 07:45
    ?
    kako kod nas ANonimUSI sve znaju?bas me briga i ko je i ciji je auto ali ovi sreski spijuni puni teorija zavere raspolazu "istinama"...kada sve znaju zasto se predstavljaju kao ANonimUSI?
  • Kosho

    13.06.2014 17:53
    Neko će da ode, a neko će se i vrati!
    Pa student je zapalio, kao i zito u onoj seriji. A mozda i stare instalacije, dotrajale kao "vlasnici" ustanove. Treba ga menjati, oprati koju turu novca(kako opcija 1). Ili treba ga menjati, kao i "vlasnike"(kao opcija 2). E sad, ko će koju opciju pritisnuti, videćemo nakon letnjeg stiskanja(stiskavca) u nekoj drugoj ustanovi izgleda!!!
  • kobac

    13.06.2014 17:20
    auto
    eno ga parkiran ispred škole, ostali samo dugmići...
    prednje gume do felni izgorale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija