Vlada obrazovala tim za bezbednost u saobraćaju

Vlada Republike Srbije obrazovala je tim za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima, čiji je zadatak da unapredi bezbednost saobraćaja i smanji broj saobraćajnih nezgoda.
Vlada Republike Srbije obrazovala je tim za koordinaciju bezbednosti saobraćaja na putevima, čiji je zadatak da unapredi bezbednost saobraćaja i smanji broj saobraćajnih nezgoda.

Tim koji predvodi potpredsednik Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, sačiniće Nacionalnu strategiju bezbednosti saobraćaja i plan za njeno sprovođenje, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Pored ovoga, na današnjoj sednici Vlada Srbije usvojila je i Predlog zakona o vojnoj saradnji između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije. Usvojen je i Predlog zakona o saradnji u oblasti odbrane između Vlade Srbije i Vlade Republike Moldavije.

  • 03.07.2014 16:48
    Da li iza ovog i njemu sličnih naslova koji počinju sa "Vlada je...", ili "Vlada će.." stoji i neki konkretan rad, ili će ostati i dalje u formi neke od mnogih uredbi, koje ničemu ne služe i koje niko ne sprovodi. A naslova sva sila svaki dan, čovek pomisli da tamo ginu od posla. Vlada računa na poslovično kratko pamćenje naroda, tako da će za koji dan ovo biti zaboravljeno, ili će ga potisnuti naslov o nekoj novoj "odluci" vlade i tako u nedogled. Neka se okreće ringišpil(u glavi).
  • !00%Taksista

    13.06.2014 20:22
    Anonimusu
    Nemaš mu*a ni da se prestaviš, a teoriju saobraćaja nećeš nikad savladati pošto neznaš ništa dalje od Srbobrana i Bačkog Petrovca kako deluju zakoni i kultura.
  • 13.06.2014 11:39
    Teorijski stručnjak
    Kako dotična nije kao imovinu prijavila auto, verovatno i ne vozi često, tj više je teorijski stručnjak za saobraćaj. No bitno je da je funkcija PLAĆENA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija