Stefanović: "Policija zna gde se ko nalazi"

Ministar policije Nebojša Stefanović je, komentarišući medijske napise da je Dragoslav Kosmajac napustio zemlju, rekao da "policija zna gde se ko nalazi".

Ministar policije Nebojša Stefanović je, komentarišući medijske napise da je Dragoslav Kosmajac napustio zemlju, rekao da "policija zna gde se ko nalazi".

"Policija pažljivo prati i raspolaže svim činjenicama i upravo da ne bismo napravili bilo kakvu grešku u istrazi i u koracima, ne mogu da vam kažem konkretni podatak, ali znamo sve činjenice, i gde se ko nalazi i sve ostalo", rekao je Stefanović novinarima.

Stefanović novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li se priprema optužnica protiv Kosmajca. "Za sada ne raspolažem takvim saznanjima da bih mogao da vam kažem detalje", rekao je Stefanović.

Predstavnici medija interesovali su se i za promene u MUP-u, posebno za imena ljudi koji će doći na čelo policijskih uprava, ali Stefanović, iako su, kako je rekao u toku razgovori na tu temu, nije mogao da iznosi detalje. "Mogli ste da vidite da je imenovan gospodin Rebić za načelnika Uprave saobraćajne policije. Taj proces ide, biram one ljude koji dugo rade svoj posao i koji će da ga rade na najozbiljniji moguć način", kazao je Stefanović.

Sa Rebićem je, kako je dodao, već razgovarao o očekivanjima koja ima od njega, pre sve na planu bezbednosti saobraćaja. "Već sam razgovarao sa gospodinom Rebićem i rekao mu da očekujem smanjenje broja žrtava na našim putevima. Ragovarali smo i o mogućnosti za donošenje novog zakona i pooštravanju kontrola na putevima", kazao je Stefanović.

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Aleksandar Vučić nazvao najvećim srpskim narko dilerom, napustio je zemlju.

  • 23.06.2014 09:17
    nema-dalje
    Zna SNS sta radi,i svaka cast na tome.
  • JA

    22.06.2014 21:31
    Sigurno
    Inace kako bi objasnio to sto je premijer licno, preko svih medija u zemlji, obavestio doticnog da mu se sprema hapsenje. Ako to nije dojava, onda sta je?
  • Трајко

    22.06.2014 20:21
    У суштини, знају они шта раде, награбусио је Космајац.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija