Šabac: Preletaču nisu zaposlili sina pa je sada nezavisni odbornik

Gradski odbornik SNS Saša Vukašinović napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.
Gradski odbornik SNS Saša Vukašinović napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.

U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik. Vukašinović kaže da se na ovaj korak odlučio jer nisu poštovani dogovori koje je imao sa SNS kad je kao odbornik URS-a prešao u ovu stranku.

- Samo obećavaju, a ništa ne rade. Obećali su mi posao za dete, ništa nisu učinili. Rekao sam im da ću mu ja davati platu, samo da negde radi, da stvori naviku, ali ništa. Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović.

- Izašao sam iz stranke i odborničkog kluba SNS-a iz ličnih razloga, nemam nameru da pojačavam redove drugih stranaka, ostaću nezavisan odbornik - kategoričan je ovaj preletač.

  • Marko

    01.08.2014 16:47
    Ala familia
    Požgaj je kriv, on ga je blokirao na svim mestima zbog Pajića!
  • cita

    01.08.2014 16:44
    bog te...
    dal ja ovo stvarno citam.....boli me mozak
  • Dejan

    01.08.2014 16:36
    Kriv je Požgaj i njegov kum Pajić! Oni vladaju iz senke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.