Pajtić: Da je Đinđić živ, Srbija bi bila bolja zemlja

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je danas da je pokojni premijer i lider demokrata Zoran Đinđić živ, Srbija bi bila mnogo bolja zemlja.
Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ocenio je danas da je pokojni premijer i lider demokrata Zoran Đinđić živ, Srbija bi bila mnogo bolja zemlja.

Pajtić je u izjavi povodom dana rođenja Đinđića pre 62 godine, podsetio da je Đinđić dvadeset dana pre nego što su ga mučki ubili, poručio: "Moramo da budemo svesni svog značaja i svojih problema. Ne sme da nam uđe voda u uši, kao što nam se često dešava. Ja se čudim kada čitam svakoga dana otprilike koga podržavaju Amerikanci, koga podržava Evropa, koga podržava Rusija..." .

Đinđić je tada i zapitao kakve to ima veze i da je pitanje koga podržavaju oni koji žive u našoj zemlji. "Treba da imate dobre odnose sa svima koji su bitni za vas, ali ne da strance uključujete kao deo svoje unutrašnje politike. To je bolesno i mi imamo tu bolest", podsetio je Pajtić na Đinđićeve reči.

On je naznačio i da je ubijeni premijer rekao da "moramo sami kao građani i ljudi da taj stav zauzmemo, da poštuju sebe, da poštujemo druge, ali da ne dopustimo da se toliko sa strane mešaju u naše odnose".

 

  • Nena

    01.08.2014 20:31
    demokrata
    Kako vas dsamo nije sramota,stalno se pozivate na Zorana,nista uradili niste po pitanju izgradnje jednog modernog gradjanskog drustva i svega onog za sta se on borio,a imali ste sansu kao niko.Zasto ovako nisi govorio na prvoj godisnjici od ubistva na TRGU u centru Novog Sada kada je dosla grupica demokrataiz BG i nekoliko nas aktvista iz Novosadskog odbora.Tada mi je bilo jasno u kom pravcu ce se razvijati dalje nase drustvo.
  • Ooooooo

    01.08.2014 19:57
    Trula srbijo
    Svi ga hvale ali niko nema muda da nastavi njegovo delo ni 1% Cutite, pokrite se usima i ne spominjite njegovo ime.........niste dostojni toga.
  • Pijani Ambasador

    01.08.2014 18:56
    Opet frljavi nesto nedoreceno bez trunke cohones. Na koga si mislio da se mesa doktore, jal Jevropa jal Rusija? Mozda jos uvek vodite DS politiku i Kosovo i EU?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija