Novi tragovi do nestale Tijane Jurić?

U istrazi o nestanku Tijane Jurić (15) došlo je do blagog pomaka. Pojavili su se još neki svedoci u Mađarskoj, koji tvrde da su videli devojčicu koja liči na Tijanu.
U istrazi o nestanku Tijane Jurić (15) došlo je do blagog pomaka, pišu "Novosti."

Pojavili su se još neki svedoci u Mađarskoj, koji tvrde da su videli devojčicu koja liči na Tijanu, nestalu pre osam dana u Bajmoku, ali i drugi tragovi.

Bez obzira na ohrabrujuće vesti iz Mađarske i u petak je na teritoriji Bajmoka i Subotice, posebno duž granice, nastavljeno češljanje terena. Ispituju se ljudi iz sela uz samu graničnu liniju, a to isto čine i Mađari sa njihove strane. Iz minuta u minut odvija se i razmena podataka preko Interpola.

"Postoje određene indicije i saznanja, koje proveravamo, ali je još rano za zaključke. Ono što je najbitnije je da svi verujemo da ćemo Tijanu pronaći i vratiti roditeljima.", navodi izvor "Novosti" blizak istrazi.

Na putu ka Sportskom centru na Rati u Bajmoku 26.jula nestala je Tijana i do danas o njoj nema preciznih vesti.
  • 02.08.2014 06:40
    Bože pomozi!
    Bože pomozi da agonija ove devojčice i njenih roditelja što pre prođu. Niko nije zaslužio da mu se ovako nešto dogodi. Kakvog sveta ima, ovo je strašno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija