Miodrag Kostić odbija ponudu?

Miodrag Kostić, koga je država odredila za novog direktora preduzeća Putevi Srbije, bliži je odluci da odbije ovu ponudu nego da je prihvati.

Miodrag Kostić, vlasnik MK komerca, koga je država odredila za novog direktora preduzeća Putevi Srbije, kojem će biti pridodato i preduzeće Koridori, bliži je odluci da odbije ovu ponudu nego da je prihvati, prenosi Danas.

Kostić navodno ima suviše obaveza u matičnoj firmi koje mu ne dozvoljavaju da prihvati toliko krupnu ulogu u javnom sektoru. Na pitanje o Kostićevim planovima u vezi sa Putevima Srbije, ovom listu su iz MK komerca samo poslali saopštenje u kojem se poslovnim ljudima savetuje da prihvate pozive premijera da pomognu državi.

"Što se tiče angažmana ljudi iz Privrednika na poziv gospodina Vučića, u ovako teškoj ekonomskoj situaciji smatram da bi svi oni kojima to obaveze dozvoljavaju trebalo da se odazovu i daju svoj doprinos izlasku iz krize", naveo je Kostić.

Putevima Srbije trenutno rukovodi Zoran Drobnjak, koji se na toj funkciji nalazi niz godina i za kojeg se očekuje da će posle spajanja Puteva i Koridora direktorsko mesto morati da prepusti nekom drugom. Putevi su prošle godine imali gubitak od milijardu dinara, dok su 2012. godine zabeležili manjak od čak 7,85 milijardi.

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović više puta je kritikovala putarske firme u Srbiji zbog sporog i nekvalitetnog izvođenja radova, pa je čak najavljivala i sastavljanje "crne liste" preduzeća koja ne ispunjavaju svoje obaveze. Ona je govoreći o Koridorima Srbije nedavno rekla da je loša projektna dokumentacija tog preduzeća državu koštala čak 70 miliona evra.

  • -

    02.08.2014 14:34
    -
    opa!
    nismo znali da si bazdaren.
  • seljak

    02.08.2014 12:13
    @putevi Srbije
    Ovi iz vlade se zavitlavaju na nas racun.
    Umesto sto nutkaju koleta, zaobilaze experta u asvaltiranju puteva nj.v. cumeta zasticenog.
    Odavno je on drzavni sluzbenik,sticenik i privrednik.
    Covek se ogledao i u obrazovanju, u "osvajanju demokratije"...
    Expert par exelans, a ne kao ovi uvezeni petooktobarci.
  • Nakot

    02.08.2014 11:28
    Nemojte tako Miodraze, narod vas hoce da krivudate putevima a mi da vas pratimo. Prihvatite ovu ponudu kad je bal nek je bal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija