FOTO: Vozač džipa zadržan u policijskom pritvoru

Na Bulevaru Evrope u petak oko 11.45h dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 43-godišnji Novosađanin.
Na Bulevaru Evrope u petak oko 11.45h dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 43-godišnji Novosađanin D.L.

Kako 021 saznaje, ekipa Hitne pomoći je na licu mesta zatekla čoveka sa teškim povredama glave, ali i pored napora lekara on je preminuo na prijemnom Urgentnog centra KCV.

Nastradali je bio u zelenoj opel korsi na koju je od nazad naleteo džip Land Rover discovery 4 za čijim je volanom bio dvadesetsedmogodišnji N. J. iz Opštine Bačka Palanka. Od siline udara ceo zadnji deo opela je uništen.

Vozač džipa nije povređen, a samo vozilo je napred delimično oštećeno.

Policija je N. J. odredila zadržavanje i, u roku od 48 sati, dovešće ga na saslušanje sudiji za prethodni postupak, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za  teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Tokom uviđaja muškarac koji se predstavio kao oficir saobraćajne policije, a bio je u društvu osobe koja je najverovatnije izazvala nezgodu legitimisao je našeg reportera.

On nije pokazao svoja službena dokumenta, ali je pozvao jednog od saobraćajnih policajaca da obavi legitimisanje, nakon čega je iz njegovih ruku uzeo dokumenta našeg novinara i fotografisao ih. On je takođe novinaru rekao da ne sme da fotografiše.

  • 19.08.2014 20:58
    danas liku crnom BMW-u proleteo temerinskom jedno 130 kmh. samo sto me nije oduvao sa pesackog koliko je brzo proleteo. njemu da je neko izleteo, bilo pesak ili automobil, isto bi se desilo ko sa covekom u korsi
  • Hm

    19.08.2014 02:11
    ?
    A sta bi sa onim deckom, sinom direktora banke sto je ubio dvojicu u Jugu u Kisackoj ulici? Nesto je stvar legla, a ne secam se da se neko posle bunio. Koliko znam, i taj se vozikao preko 100 na sat, pijan, u Audiju, ubio dva coveka i posle isao na more kao da nista nije bilo. Kako ga je tatica do kraja izvukao?

  • Mastodont

    18.08.2014 08:39
    @Svedok saradnik
    To što si napisao je isto kao da si rekao da znak za prednost prolaska vozila u stvari ne znači prednost, jer osoba za volanom ima određene obaveze i odgovornosti. Pa naravno da pešak mora da pokaže jasno da će da pređe ulicu, da proceni da li vozač mopže da uspori i da li će ga neka budala iskulirati, ali i dalje stoji ovo: pešak. ima. prednost. na pešačkom. prelazu. A pošto si već pokazao da koncept prirodnih i fizičkih zakona ne razumeš, pa ti je možda ovo još uvek preteško, probaću da ti pokažem na primeru: kada neki magarac ne uspori na pešačkom, a pešak mu, iz gluposti ili nepažnje, ipak iskorači pred auto, šta misliš ko će krivično odgovarati? E to se zove - tadaaam - prednost pešaka na pešačkom, i molim te da ne sedaš za volan dok to ne skapiraš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija