Suđenje za ubistvo Tijane Jurić u januaru?

Suđenje Draganu Đuriću osumnjičenom za ubistvo 15-godišnje Tijane Jurić počeće u januaru sledeće godine, pišu "Večernje novosti".

Suđenje Draganu Đuriću osumnjičenom za ubistvo 15-godišnje Tijane Jurić počeće u januaru sledeće godine, pišu "Večernje novosti".

Kako list navodi, prema nezvaničnim navodima iz istrage, završeno je veštačenje odeće i predmeta, ali ne i vozila kojim je mesar iz Surčina upravljao u noći kada se sumnja da je oteo, pretukao i ubio devojčicu.

Do podizanja optužnice i početka suđenja Đurić će ostati u Okružnom zatvoru u Subotici. "Đurić je i dalje izolovan od ostalih zatvorenika, nalazi se u posebnom režimu obezbeđenja", kažu u zatvoru.

Dok se čeka podizanje optužnice, porodica Jurić i dalje zahteva da se donese "Tijanin zakon", prema kome bi se odmah po prijavi krenulo u potragu za nestalim osobama.

MUP Srbije pronašao je telo Tijane Jurić (15) 7. avgusta, 12 dana po prijavi nestanka, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je da je Đurić priznao ubistvo.

  • sdragan

    23.10.2014 07:28
    Ma opusteno... cemu zurba...Nek sacekaju jos par godina do podizanja optuznice...pa onda neka se proces odvija jos nekoliko decenija...
    SRAMOTA!!!
    Cemu placamo poreze ovoj drzavi...kada jedan ovako cist slucaj odugovlace nekoliko godina...jos jednom SRAMOTA!
    Treba bezati odavde sto pre!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.