Političar za primer: Pijan pokosio biciklistu, pa pobegao

Zamenik predsednika Skupštine grada Šapca Sreten Radovanović (67), pod dejstvom alkohola, pokosio je biciklistu u ovom gradu i pobegao s mesta udesa.
Zamenik predsednika Skupštine grada Šapca Sreten Radovanović (67), pod dejstvom alkohola, pokosio je biciklistu u ovom gradu i pobegao s mesta udesa.

Čovek je s teškim telesnim povredama završio u šabačkoj bolnici, a Radovanović je ubrzo priveden na trežnjenje, ali ne i u pritvor, zbog štrajaka advokata.

Udes se dogodio u utorak, 2. decembra, u večernjim satima, u prigradskom naselju Letnjikovac na putu Šabac-Vranjska. Otkriven je po registarskoj tablici privatnog sitroena čiju su oznaku zapisali očevici.

Policija ga je pronašla kako sedi u automobilu ispred svoje kuće, nedaleko od mesta nesreće. Kako saznaju Novosti, imao je 1,98 promila alkohola u krvi. Prilikom hapšenja pozivao se i na odbornički imunitet pa na funkciju zamenika predsednika Skupštine grada.

- Uhapšen je i vođen na trežnjenje u obližnju Koceljevu, gde se nalaze naše prostorije za tu namenu. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog izazivanja udesa s teškim telesnim povredama opasnim po život i nepružanja pomoći povređenom - kažu iz policije.

  • Ćevara

    10.12.2014 19:04
    Ovom ispod...
    Sluša Seju Kalača i Eru Ojdanića
  • 09.12.2014 12:28
    Sta taj slusa u kolima?
  • miroslav

    09.12.2014 11:24
    lazu za pritvor
    sudija za prethodni postupak moze odrediti pritvor i baz advokata

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija