Sahrana devojke koja je pronađena mrtva u Hajatu

Ivana Bakić Bodrožić, koja je u četvrtak ujutru pronađena mrtva u hotelu "Hajat" u Beogradu, danas će u 13 časova biti sahranjena u selu Sirig kod Novog Sada.
Ivana Bakić Bodrožić, koja je u četvrtak ujutru pronađena mrtva u hotelu "Hajat" u Beogradu, danas će u 13 časova biti sahranjena u selu Sirig kod Novog Sada.

Nakon završene obdukcije, porodici je dozvoljeno da preuzme telo preminule Ivane Bakić Bodrožić, saopštili su juče sa VMA.

Prema prvim sumnjama policije, Ivana je preminula od prekomerne doze narkotika. Telo je u sobi 326 pronašla sobarica i odmah obavestila upravu hotela. Pozvani su Hitna pomoć i policija, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Telo je posle uviđaja prebačeno je na obdukciju na VMA.

Inače, u pitanju je ćerka poslanice vojvođanskog parlamenta Nade Bodrožić. Prema navodima medija, njena ćerka je živela je u Austriji i Nemačkoj, ali je često dolazila u Beograd.

  • trolololo

    14.12.2014 16:04
    Ne smrdi na napredne...
    Smrdi na ruzicasto!
    Guglajte malo ko je bila i sta je radila.. i s kim. Tuzan kraj "romanse" ...
  • tanja

    14.12.2014 14:00
    sudbina
    Još jedna velika nesreća.Apel roditeljima:Pratite svoju decu, njihov život,budite podrška svom detetu,pružite mu ljubav, poštovanje,sigurnost.Verujte uz podršku porodice neće skrenuti na krivi put. LJubav se ne kupuje novcem, ona dolazi iz duše.
  • asd

    14.12.2014 12:30
    @Anonimus

    prvi sam kriticar SNS-ovaca :) ali ajde objasni odakle ti ovde vidis bilo kakvu vezu sa njima.

    Mozda iz njenog fejsbuk statusa od pre neki dan?
    http://i.imgur.com/Hjfxyiz.png

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija