Zorana Mihajlović reformatorka godine

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović je uručeno priznanje "Reformator 2014." koje dodeljuje NALED.
Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović je uručeno priznanje "Reformator 2014." koje dodeljuje NALED.

Ministarka Mihajlović je priznanje "Reformator 2014. godine" zaslužila unapređenjem regulatornog okvira u oblasti građevinskih dozvola, s obzirom na to da je postupak izgradnje u Srbiji godinama bio najveća tačka spoticanja za privredu i nije bilo smelosti da se promeni dosadašnja praksa, navedeno je obrazloženju nagrade.

Takođe se ističe i da je izmenama zakona o planiranju i izgradnji prosečno vreme dobijanja dozvola za gradnju skraćeno sa dosadašnjih 264 na najviše 100 dana i stvoreni su uslovi za otvaranje velikog broja gradilišta u Srbiji.

Nagradu "Reformator godine" dobio je i pokrajinski sekretar Branislav Bugarski, jer je u 2014. godini podržao lokalne samouprave da unaprede kapacitete za pružanje usluga građanima i privredi, razvijaju kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i ažuriraju strateške i poslovne planove.

  • Ab

    24.12.2014 07:39
    Pa kako sad?
    Zar nije vucic reformator godine?
    ps za botove da se ne zeznu ironija je u pitanju.
  • Вукајлија

    24.12.2014 06:55
    ...је све објаснила
    http://vukajlija.com/ja-tebi-vojvodo-ti-meni-serdare
  • Koliko se sećam

    24.12.2014 01:01
    Juče Državni revizor našao finansijske nepravilnosti u poslovanju njenog ministarstva, narodski rečeno -neku krađu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".