Uređenje javnih površina i zelenila u Vrbasu

Ekipe vrbaske "Čistoće" od ranih jutarnjih časova su na terenu i uređuju javne površine.
Bez obzira na otežane uslove rada zbog visokih temperatura, zaposleni rade po utvrđenom planu i maksimalno se zalažu da komunalna higijena bude na visokom nivou, poručuju iz preduzeća.
 
"I ovog meseca, po nalogu komunalne inspekcije, ekipe PJ 'Čistoća' kose sve prilazne puteve gradu. Reč je o prilaznom putu iz Bačkog Dobrog Polja, Feketića, Srbobrana, Kucure i Kule. Radovi košenja, čišćenja i grabljanja danas će biti završeni", kazala je Milica Demeter iz ovog preduzeća.
 
 
Prema rečima rukovodioca "Čistoće" Alena Bulajića, prvo što se primeti kada se uđe u Vrbas je u kakvom su stanju prilazni putevi, pa se stoga apeluje na vozače da ne bacaju otpatke kroz prozor automobila i ne prave smetlište pored kolovoza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina