Ošamario bivšu taštu

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv S. P. (38) iz Zrenjanina kojim ga tereti za porodično nasilje prema bivšoj tašti Č. A.
S. P. se sumnjiči da je 15. avgusta ove godine u Aradcu, "ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje člana svoje porodice i to svoje bivše tašte Č. A.", navodi se u saopštenju tužilaštva.
 
Tužilaštvo dodaje da je optuženi došao do kuće bivše tašte, gde je "potiskom otvorio ulazna vrata" i ušao u kuću u kojoj se osim nje nalazila i njegova bivša supruga i njihovo dvoje maloletne dece. On je prišao bivšoj supruzi u nameri da se pomiri sa njom, ali se između njih isprečila bivša tašta i rekla mu da ode i ostavi njenu ćerku.
 
Izrevoltiran, Zrenjaninac je ženu najpre odgurnuo, a potom joj pretio i zadao joj jedan udarac otvorenom šakom u predelu usta.
  • em

    14.09.2017 09:38
    fljas
    Imao sam priliku da vidim raspadanje drugarovog braka u raznim fazama... Uglavnom tasta je kriva. Drugo dete joj je derpe i pati zbog toga nevidjeno. na sve nacine je odgovarala cerku da odu iz njihove kuce. bilo je tako providno da je vec unuku nasla buducu zenu, izmislila prunucima imena itd... Drugar je odustao posle pronadjenih 7 stanova, 4 kuce, hteo u podstanare, samo gospoja nije odobravala jer nijedan nije pogodan za familiju... Brak nije trajao ni godinu dana... A ovaj ko se necka da se zeni, vodi je sto dalje od mame... I ja sam podstanar a ima mesta za nas troje i kod mojih i kod zeninih u kuci, ali ne dam... Grebem...
  • Mikica

    13.09.2017 12:28
    Razumem čoveka u potpunosti, mada sam protiv bilo kakvog nasilja.
  • Nekad ozenjen

    13.09.2017 10:13
    Bisa tasta...
    ... je i meni razorila brak. Bivsa zena je za nju bila vezana pupcanom vrpcom koju nikad nije presekla. Za nju je bilo i ostalo "kako mama kaze" bez obzira sto je to direktno uticalo na stanje u porodici. Kakve to zene umeju biti kada im je vazniji odnos sa majkom nego sa muzem i decom (bivsa zena) ili sebicluk, egoizam i mesanje u sve i svasta sto se nje ne tice (bivsa tasta). I kakva je to baka (bar bi baka trebala biti) koja svom unuku nije rekla ni jednu lepu rec od kako se rodio vec je uvek bio magarac, budala, kreten ko svoj otac...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina