FOTO: Uhapšenici carinici, uzimali mito i švercovali cigarete na Bajmoku

Policija u Subotici presekla je lanac ilegalne trgovine akciznom robom, zaplenila 7.920 paklica cigareta i uhapsila sedam osoba, među kojima su dva carinska službenika.
Zbog sumnje da su primili i dali mito, te se bavili i krijumčarenjem, uhapšeni su carinski službenici M. V. (46) i V. G. (45), kao i M. B. (35), D. M. (60), D. D. (1960), I. D. (55) i P. B. (54). 
 
Carinski službenici se sumnjiče da su u više navrata, preko graničnog prelaza Bajmok, ostalim osumnjičenima omogućili ilegalni prenos cigareta, za šta su kao protivnaknadu uzimali novac. 
 
Osumnjičeni su uhapšeni prilikom pokušaja ilegalnog prenosa cigareta preko državne granice, u čemu ih je sprečila policija. 
 
 
Tom prilikom u prepravljenim bunkerima u dva putnička vozila, policija je pronašla 7.920 paklica cigareta sa akciznim markicama Srbije i Makedonije.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici. 
  • js

    04.02.2018 13:05
    a NS
    Kada ce se leglo kriminala u NS dirnuti ...korumpirani svi
  • Vasić

    04.02.2018 10:58
    Čekam vest da su otkrivena dva carinska službenika koja NISU korumpirana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina