Bački Monoštor: Danas i sutra "Regeneracija Dunava"

Ekološki festival "Regeneracija Dunava", završna manifestacija obeležavanja Međunarodnog dana Dunava, održava se danas, 28. juna i u nedelju 29. juna u Bačkom Monoštoru.
Ekološki festival "Regeneracija Dunava", završna manifestacija obeležavanja Međunarodnog dana Dunava, održava se danas, 28. juna i u nedelju 29. juna u Bačkom Monoštoru.

Dvodnevni muzički festival u Eko-kampu ove godine ima humanitarni karakter, a cena ulaznica je slanje SMS poruke na broj 1003 za pomoć poplavljenim područjima.

Danas i u nedelju će biti priređena i izložba dela nastalih na likovnoj koloniji održanoj pre dva dana, a prihod od prodaje slika takođe će biti upućen za pomoć stradalima od poplava. Večernji muzički program u Eko-kampu počinje u 19 časova, nastupom subotičkog Darez Selecta. Sat i po kasnije na binu izlazi Mefa Koocenowsky, a u 22 časa sviraće Killo Killo Banda iz Novog Sada. Zvezda večeri biće banjalučki sastav Sopot. Za zabavu na kraju prvog dana, u jedan sat iza ponoći, zaduženi su Ruski lekari.

Druge večeri, u nedelju 29. juna, program u 19 sati otvara Natty Riddim iz Smedereva, sledi Zenicafaria iz Zenice, a u 22 sata svirka domaćeg Zion Crew-a. Sat kasnije nastupa Del Arno Band, a u jedan sat iza ponoći binu preuzima i "Regeneraciju Dunava" završava novosadski Showme Selecta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina