Žene u seksi odeći zavele čuvare zatvora i pobegle sa 28 osuđenika

U jednom brazilskom zatvoru čak 28 zatvorenika je pobeglo kada su tri žene u seksi kostimima zavele čuvare i skrenule im pažnju sa zatvorskih ćelija.

U jednom brazilskom zatvoru čak 28 zatvorenika je pobeglo kada su tri žene u seksi kostimima zavele čuvare i skrenule im pažnju sa zatvorskih ćelija.

Policija je jutro posle masovnog bekstva pronašla tri gola čuvara vezanih ruku. Oni tvrde da su ih dotične žene drogirale posle orgije u zatvorskim spavaonicama, a onda im uzele ključeve i pustile zatvorenike. "Plan je bio da ih zavedu. Prvo su im sipale jeftini viski sa pilulama za spavanje, a onda su ukrale ključeve i otvorile bez alarma vrata zatvorenicima", rekla je policajka Angelina Fereira.

Od trenutka kada su popili viski, čuvari se ne sećaju ničega. Jedan je spavao celo popodne i nije bio sposoban da odgovara na pitanja. Istraga je utvrdila da su zatvorenici odneli i nekoliko pištolja i pušaka sa municijom, a u zatvoru je pronađena seksi uniforma koju su dotične nosile da bi zavele čuvare.

Sve je osmislio zatvorenik koji je bio u vezi sa jednom od devojaka, a policija i dalje traga za njima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.