FOTO: Banjalučani proslavili odlazak Mekdonaldsa

Povodom zatvaranja Mekdonaldsa u Banjaluci, grupa građana samoinicijativno se okupila i odlučila da putem performansa pošalje poslednju poruku Mekdonaldsu i zahvali se građanima Banje Luke koji su doprineli odlasku pomenute koorporacije iz grada.

Povodom zatvaranja Mekdonaldsa u Banjaluci, grupa građana samoinicijativno se okupila i odlučila da putem performansa pošalje poslednju poruku Mekdonaldsu i zahvali se građanima Banje Luke koji su doprineli odlasku pomenute koorporacije iz grada.

"Na ovaj simpatičan način hteli smo da pohvalimo građane, jer nisu podržali globalistički lanac brze hrane, koja ne samo da promoviše hranu nekvalitetnog sadržaja, već je i upitno njihovo ophođenje prema životnoj sredini, radnicima i životinjama'', kaže studentkinja Tehnološkog fakulteta u Banjaluci Duška Kudra

Performans se odvijao u Gospodskoj ulici, na mestu sada već bivšeg restorana Mekdonaldsa. Grupa aktivista je proslavila odlazak ove korporacije iz njihovog grada deleći zanimljive letke sa karikaturama borbe domaćih proizvoda protiv Mekdonaldsa.

Pokazali su najstariji hamburger u Banjaluci. Radi se o hamburgeru koji je sačuvao svoj prvobitni oblik od pre dve godine. Takođe, poslali su i poruku sa natpisom ''Posljednji pozdrav iz Banja Luke''. Inače, ova inicijativa pokrenuta je pre dve godine povodom otvaranja McDonald's-a. Ima za cilj da informiše širu javnost o štetnosti delovanja koorporacije McDonald's-a. U vezi sa tim, pokrenuta je i facebook stranica ''Istina o McDonald's-u''.

  • @ovdasnji - zeme,

    22.02.2015 02:26
    Uuuu, ala ste vi nabirani.
  • ovdasnji

    21.02.2015 21:21
    zeme,
    volem vas ko vi mc donalds !
    ps-moja porodica i prijatelji nikada ne idu u banjalucki,leskovacki,sarajevski.....cevap bircuz !
    hocel se i oni pokupiti odavle ?
  • Manjina 57

    21.02.2015 20:48
    @Anonimus
    "kao anonimci npr. ovde" nije nikakva aluzija na vas koji pišete pod pseudonimom Anonimus; i sebe sam ubrajala u anonimuse, misleći na sve nas koji se ovde pojavljujemo bez pravog imena i prezimena. Moj komentar je drugi po redu, posle Daria, tako da nikako nisam mogla da uvredim nekog od vas Anonimusa, što mi nije ni bila namera.Eto, ispravljam se: "kao bezimeni npr. ovde":)Pozdrav svima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.