Kampanja da Bil Klinton postane prva dama SAD

Jedan američka politička organizacija pokrenula je kampanju za nominaciju Hilari Klinton za predsedničke izbore pod sloganom "Bil Klinton za prvu damu SAD".
Jedan američka politička organizacija pokrenula je kampanju za nominaciju Hilari Klinton za predsedničke izbore pod sloganom "Bil Klinton za prvu damu SAD".

Politički komitet "Bil za prvu damu" (BillforFirstLady2016.com) počeo je da prikazuje promotivne video klipove na društvenim mrežama i da organizuje događaje sa slikom Bila Klintona u crvenoj haljini, visokim potpeticama i plavom tašnom.

"Uvek govore da Hilari nosi pantalone u našem braku. Sada ja nosim haljinu. Pošaljite Hilari u Belu kuću. Hvata me nostagija za tom kućom", navodi se u šaljivom video klipu.

Bivši američki predsednik u dva mandata, od 1993. do 2001. godine, nedavno se našalio na svoj račun u jednoj televizijskoj emisiji. Klinton je rekao da bi u slučaju da Hilari Klinton postane predsednica SAD on postao ne prva dama već "prvi čovek". "Mogli da bi onda da me zovu Adam", našalio se Klinton.

Hilari Klinton, mada još nije zvanično objavila kanidaturu, smatra se najozbiljnim kandidatom Demokratske partije za predsedničke izbore 2016. godine.

  • 21.03.2015 10:25
    Јао нама ако та вештица победи!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.