Političar raspisao konkurs za svog dvojnika

Kongresmen Renato Tronko Gomez iz Verakruza u Meksiku uveliko održava audicije na kojima traži svog budućeg dublera, koji bi ga "rasteretio" u obavljanju svakodnevnih dužnosti.

Kongresmen Renato Tronko Gomez iz Verakruza u Meksiku uveliko održava audicije na kojima traži svog budućeg dublera, koji bi ga "rasteretio" u obavljanju svakodnevnih dužnosti.

Gomez je pravilnik za sve kandidate objavio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici

Ovaj 45-godišnji pravnik nedavno je pokrenuo kampanju kako bi pronašao svog dvojnika, koji bi se umesto njega pojavljivao na raznim skupovima, gradskim i seoskim manifestacijama, pa i sahranama. On je pravilnik za sve kandidate objavio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, uz odgovarajuću, nekima pomalo i smešnu fotografiju.

Kandidati moraju imati između 30 i 50 godina, visine 1.64-1.73 metra. Takođe, od njih se zahteva da imaju "brkove koji su u odličnom stanju". O pobedniku odlučuje Gomez, uz pomoć svoje supruge. Pobednik će, osim novog posla, dobiti i nagradu u iznosu od 2.400 dolara.

- Verakruz je velika savezna država, i meni treba mnogo vremena da ispunim sve obaveze. Ljudi svuda žele da vide svog kongresmena, a ovim ću to i omogućiti - kaže Gomez.

  • Konstantin

    09.05.2015 21:05
    oglas
    "O pobedniku odlučuje Gomez, uz pomoć svoje supruge."
    Ovaj deo oglasa ne razumem baš najbolje, da li će to i žena da testira kandidate ?!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.