Zašto žene idu zajedno u toalet

Jedna od stvari koja u izlascima vikendom ume da bude naporna su neviđene gužve u ženskim toaletima.
Dva su razloga za to: devojke u toalet ne idu samo da bi obavile prirodne potrebe, već i da se našminkaju, promene čarape ako su im pukle, razgovaraju telefonom, tračare… I u toalet nikada ne idu same. 
 
To nije običan odlazak u toalet, već vrlo često izgleda kao organizovanje nekog događaja. 
 
Toj avanturi nije kraj dolaskom u same prostorije toaleta. Tada počinje potraga za kabinom koja "najmanje smrdi, ima toalet papir i donekle je čista". Usput može da se dogodi malo prepiranje koja će ući prva, ali to obično traje najkraće od svega ranije navedenog i ne događa se baš uvek. 
 
Međutim, s obzirom na gužve u ženskim toaletima, na kraju se uvek ulazi u kabinu koja se prva oslobodi, a čekanje isto ume da traje neko vreme. Ako nema toalet papira, onda se po torbi traže papirne maramice, a nakon što se obavi ono za što se i došlo, sledi provera da li je ispod odeće sve u redu i na mestu. 
 
Prostorija u kojoj se peru ruke ne služi samo tome, već i za proveru svega onoga što se ne proverava u "kabini za prirodne potrebe", zatim za popravljanje šminke, selfi... 
 
Ako prijateljica slučajno krene s primedbama, sređivanje počinje iznova… I tako u ženskom toaletu bude veća gužva nego na šanku. 
 
Rešenje za devojke koje zaista moraju hitno da obave samo jednu stvar je muški WC. Oni su u poređenju sa ženskim "oaza mira i tišine", piše Radio Sarajevo.
  • Sir Oliver N

    26.02.2017 08:22
    Idu zajedno da se ne bi znalo koja je obavila veliku nuzdu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti