VIDEO: Kako Medvedev pipka plavušu

Video snimak na kome ruski predsednik Dmitrij Medvedev pipka raskošnu plavušu u reklami ruske turističke agencije, postao je hit na internetu.
Video snimak na kome ruski predsednik Dmitrij Medvedev pipka raskošnu plavušu u reklami ruske turističke agencije, postao je hit na internetu.

U reklami ruski lider propagira svoju zemlju dok iza njega stoji slika Moskve. U sledećem trenutku iza njega se menja scenografija i sad se predsednik nalazi na plaži na kojoj se svašta dešava.

Reč je, zapravo o foto-montaži, u kojoj je iskorišćen snimak jednog od njegovih novogodišnjih obraćanja naciji.

Spot je uradio turistički sajt travelmenu.ru, a u poslednjih 24 sata videlo ga je 1,1 miliona ljudi.

  • Para ložač

    22.12.2011 06:15
    OK
    Meni se sviđa, samo da Medvedev ne ispadne ona stvar, pa ugase spot!
  • ns

    21.12.2011 19:22
    ahahahaha na 00:40 majmuni u pozadini su se baš zaneli :) a ni plavuša nije loša verujemn da bi dotični pristao na te scene da ne moraju da montiraju :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.