Doplivao prvi do krsta i zaprosio devojku

Profesor fizičkog vaspitanja Nemanja Trnavac (30) doplivao je prvi do zaleđenog krsta u Zapadnoj Moravi u Čačku i po izlasku iz vode - zaprosio svoju devojku.
Profesor fizičkog vaspitanja Nemanja Trnavac (30) doplivao je prvi do zaleđenog krsta u Zapadnoj Moravi u Čačku i po izlasku iz vode - zaprosio svoju devojku.

Trnavac, koji predaje u dve osnovne čačanske škole, zaprosio je svoju dugogodišnju devojku, studentkinju Zoricu Miljković iz Novog Sada, koja je pristala na udaju.

Bračna ponuda je bila propraćena burnim aplauzom oko 5.000 ljudi.

U takmičenju vađenja zaleđenog krsta iz Zapadane Morave učestvovalo je 57 takmičara. Taj običaj u Čačku je obnovljen 2005. godine, kada su za zaleđeni krst plivala dvojica takmičara, i od tada se održava redovno.

  • Bozidar

    21.01.2012 16:32
    pero, mojne njaske!
  • Пера

    20.01.2012 08:05
    Часни крст
    Тако то раде Срби за разлику од мишева који то коментаришу.
  • 19.01.2012 19:16
    Konačno gej parada i u Srbiji. Kao "bračna ponuda" nakon što ga je riba uhvatila kako se brčka sa gomilom tipova koji mu nisu ni drugovi ni rođaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.