VIDEO: Deca na časovima "rolaju" džoint

Deca u srpskim osnovnim i srednjim školama navukla su se na video-igricu "Roll A Joint" u kojoj ih uče kako da zamotaju džoint i popuše marihuanu.
Deca u srpskim osnovnim i srednjim školama navukla su se na video-igricu "Roll A Joint" u kojoj ih uče kako da zamotaju džoint i popuše marihuanu.

Igra za mobilne telefone na android platformi je poslednjih dana izuzetno popularna na društvenim mrežama, Fejsbuku i Tviteru, a tinejdžeri je skidaju sa interneta i razmenjuju elektronskom poštom.

Redakciji Telegrafa.rs ovim povodom javio se ogorčeni profesor (ime poznato redakciji – prim.aut.) u jednoj beogradskoj osnovnoj školi, koji je tokom časa slučajno uhvatio đake kako igraju ovu igricu.

"Bio sam očajan, nisam mogao da verujem svojim očima! Ta igrica daje detaljno uputstvo o tome kako se postaje narkoman", kaže ovaj nastavnik, pa nastavlja: "Najčudnije od svega mi je to što se igrica plaća, a oni uspevaju da dođu do nje bez plaćanja i da je šalju jedni drugima. Zabrinjava da je igraju deca koja nemaju ni punih 15 godina. Stičem utisak da se unapred veoma temeljno pripremaju za korišćenje droga", ističe ovaj profesor.

  • Goran

    15.03.2012 12:01
    Da razgovor o marihuani nije tabu tema u porodici, drustvu, okolini, deci ne bi bilo zanimljivo da 'igraju' ovu igricu. Kao sto nikad niko od klinaca nece skinuti igricu 'pusenje cigareta'. To je dosadno. :) No, ovo je zabranjeno pa je samim tim zanimljivo.

    Ako cemo iskreno, mnogo vise na duvanje podstice scena iz 'Mi nismo andjeli' sa Miki Manojlovicem nego ova igrica. Sto ne znaci da je jedno i drugo lose.

    Naprotiv. Legalizujmo gandzu! :)
  • Boris

    15.03.2012 09:51
    ;)
    Pa ne rola se bas tako :P
  • ćelavac

    14.03.2012 19:44
    "Najčudnije od svega mi je to što se igrica plaća, a oni uspevaju da dođu do nje bez plaćanja i da je šalju jedni drugima."

    ovaj profa nije u toku
    piraterija long live

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.