Zbog greške u reklami morali da poklone 3.000 flaša piva

Iako je prodao 3.000 boca piva, belgijski lanac supermarketa "Delez" nije ništa zaradio zbog greške u reklamnoj poruci objavljenoj na svom sajtu.
Iako je prodao 3.000 boca piva, belgijski lanac supermarketa "Delez" nije ništa zaradio zbog greške u reklamnoj poruci objavljenoj na svom sajtu.

Kako prenose lokalni mediji, tokom promotivne akcije koja je trajala od četvrtka do nedelje, Delez je nudio sniženje od 2,49 evra za svaku kupljenu bocu piva marke grimbergen, što je zapravo cena jedne flaše.

U "Delezu" veruju da se potkrala informatička greška.

"Čim smo je uvideli, stopirali smo akciju", kazao je portparol kompanije, dodajući da će "Delez" isporučiti pivo svima onima koji su ga naručili, i to po "promotivnoj" ceni, odnosno besplatno.

Broj srećnih klijenata nije poznat, ali je kompanija izračunala da je preko sajta naručeno ukupno 3.000 boca. Najveći naručilac je jedno studentsko udruženje koje je "kupilo" 1.000 boca.

"Delez" nije želeo da saopšti koliko će ga ova greška koštati. U svakom slučaju, neće inkasirati 7.470 evra koliko inače staje ovih 3.000 boca.

  • w

    06.06.2012 07:49
    eee
    što ste naivni, pa ovako su za cca 7.000 eur dobili reklamu za dž u svim medijima.
  • 05.06.2012 19:04
    Čast nema nikakve veze sa tim (ipak su trgovci u pitanju), već isključivo strah od tužbe i lošeg publiciteta.
  • luka

    05.06.2012 17:20
    Ali ipak su na kraju dali za dzabe. Svaka im cast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.