Umesto oružja pronašli penis

Amerikanac Džonas Falkona pretrpeo je neugodnost kada su ga na aerodromu zaustavili i počeli pretraživati misleći da skriva oružje u međunožju.
Amerikanac Džonas Falkona pretrpeo je neugodnost kada su ga na aerodromu zaustavili i počeli pretraživati misleći da skriva oružje u međunožju.

Kada je obezbeđenje pregledalo ovog 41-godišnjaka, poprilično su se iznenadili kada su umesto pištolja pronašli - njegov penis.

Naime, Falkonov penis je dugačak čak 23 centimetra, dok se u erekciji  poveća do 34 centimetra.

"Stavio sam ga s leve strane, ali u tom trenutku bio je u erekciji. Jedan od članova kontrole zamolio me da ispraznim džepove, a nakon toga me i pretražio. Prošao sam kroz detektor za metal bez ikakvih problema, a oni su me i dalje čudno gledali. Jedan od čuvara zatim je posuo moj penis nekim prahom koji detektuje eksplozive. Bilo je prilično zabavno", priznao je ovaj muškarac koji je u šali dodao da će ubuduće putovati isključivo u biciklističkom šorcu kako bi jasno dao do znanja kakvu alatku krije.

  • Steva

    21.07.2012 10:17
    razlog
    Zato naši i ne traže,nego tek kad "opali",pa bude posledica.
  • mrva

    20.07.2012 19:41
    idijot
    da taj ima sta da plevi tolikom batinom ne bi se toliko reklamirao
  • opet realan

    19.07.2012 15:44
    dzaba mu tih 34cm
    http://www.sandzaklive.rs/index.php/svijet-zanimljivosti/2258-carinici-tragali-za-oruzjem-i-otkrili-covjeka-s-najvecim-penisom-video

    evo i zasto mislim da je idijot,odgledajte i vi, pa prosudite sami :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti