Tokom 50 godina zadovoljile 355.000 muškaraca

Jednojajčane bliznakinje Luis i Martin Fokens (70) iz Amsterdama su 50 godina radile kao prostitutke i u tom su periodu "zabavljale" 355.000 muškaraca.
Jednojajčane bliznakinje Luis i Martin Fokens (70) iz Amsterdama su 50 godina radile kao prostitutke i u tom su periodu "zabavljale" 355.000 muškaraca.

Sestre su nakon povlačenja iz posla objavile knjigu u kojoj otkrivaju sve tajne porno industrije. Promovišući knjigu u emisiji "This Morning", bliznakinje su priznale da su spavale sa 355.000 muškaraca.

Luis je otkrila da se zbog problema s artritisom iz posla povukla pre dve godine, na šta su se voditelji emisije našalili: "Nije ni čudo što imate artritis. Mora da imate veoma fleksibilne kukove!". Na prostituciju ju je, kazala je Luis, primorala besparica.

"Prijatelji moga muža su nam sugerisali da je to najbolji način da se zaradi pa smo odlučile da probamo. U početku su se moji roditelji bunili, ali su kasnije navikli da žive s tim", ispričala je Luis, koja se prostitucijom počela baviti kada je imala 20 godina. Njena sestra Martin još uvek nekoliko puta nedeljno zadovoljava muške klijente.

"Kada sam čula da mi se sestra bavi prostitucijom, bila sam u bolnici i rađala svoje prvo dete. Nisam mogla verovati. Kako bih joj bila što bliže, zaposlila sam se u bordelu kao čistačica, ali nakon dve godine sam i ja ušla u posao", kazala je Martin koja ima troje dece, dok Luis ima četvoro.

Tokom godina sestre su se uspele osloboditi makroa i otvoriti vlastiti bordel i osnovale su prvo neformalno udruženje prostitutki.

  • Zvonar

    30.09.2012 07:57
    Risto
    Šta bi rekao drug Radović.Verovatno blagosiljao!
  • Gang Bang

    28.09.2012 15:50
    Sve zavisi koliko je grupnih seansi bilo.
  • ?

    28.09.2012 05:36
    Jeste li sigurni?
    355000 muškaraca. Jeste li sigurni da je svaki od njih došao samo jednom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.