Starica od 105 godina primljena u vrtić

Šveđanka Ana Erikson, starica od 105 godina, nedavno je dobila veoma neobično pismo.
Šveđanka Ana Erikson, starica od 105 godina, nedavno je dobila veoma neobično pismo.

Naime, jedno obdanište u Tierpu, na istoku Švedske, poslalo joj je pismo u kojem je obaveštava da u toj predškolskoj ustanovi ima jedno slobodno mesto za nju.

Direktorka vrtića objasnila je da je dobila listu sa imenima i adresama svih rođenih u Tierpu '07, pa je tako i Ana Erikson, rođena daleke 1907, dobila poziv. "Njena ćerka nas je kontaktirala, smatrajući da je slučaj zaista zabavan", kazala je direktorka za list "UNT".

Ona je dodala da je starica dobrodošla u obdanište. "Bilo bi lepo da dođe u vreme otvorenih vrata i popije kafu sa nama", rekla je ona.

  • Zoran

    22.11.2012 08:59
    Put pod noge
    Put pod noge glavom bez obzira pa ovi što rade u državnim firmama nek glođu svoje kosti. Dohodak treba ostvarivati u naprednijim društvima i tamo doprinostiti. Srbija nezaslužuje to!
  • 21.11.2012 09:27
    Naslov vesti nije dobar
    Starica je dobila pismo da ima mesta, a ne da je primljena...po vasem naslovu ispada kao da oni primaju decu u vrtic bez intervjua ili bilo kakve provere.
  • 21.11.2012 08:06
    Švedska VS Novi Sad
    "Vrtići uputili pismo svim roditeljima sa decom rodjenom 2007 gde ima mesta da prime decu.>
    U NS 2000 dece nije primljeno jer nema mesta, a gde ima to, ni u vrtiću ne znaju jer od silne administracije niko ne radi ni 10 % vremene sem par jadnika koji se satiri od posla i nisu primljeni po političkoj ili rodbinskoj vezi.
    Usput u Vojvodini vlada bela kuga i zato nema mesta u vrtićima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti